餐厅: 築地日本料理 (金百利廣場)
资讯:

2021-12-05 59 浏览
呢间系一间平靓正嘅日本居酒屋!地点位于铜锣湾嘅中心地带,SOGO对面就系金百利中心,呢座大厦有好多唔同嘅食肆。呢次我哋点指兵兵,拣中咗上嚟呢一间筑地日本料理。我哋一行两人叫咗大概五至六样嘢食再加两杯饮品,埋单都系四百几蚊,以居酒屋嘅价格来讲系超平!寿司方面,我哋叫咗牛油果软壳蟹卷,加州卷,火炙芝士三文鱼腩同埋火炙芝士熟虾,全部寿司都好好味,而且饭嘅份量都好适中。另外,我哋都叫咗蟹肉香芒蟹子沙律,芝士玉子烧同蒲烧鳗鱼饭,沙律同玉子烧都好值得推介,因为呢两度菜嘅酱都好多,味道浓郁,啱晒重口味嘅人,而我个人就十分啱口味。红烧鳗鱼就正正常常,对得起个价钱。仲有两杯饮品都好大杯,绝对系抵饮嘅选择👍🏻👍🏻
呢间系一间平靓正嘅日本居酒屋!
仲有两杯饮品都好大杯,绝对系抵饮嘅选择👍🏻👍🏻