2022-06-04
介绍香港世一芝士面👍🏼原先系尖沙咀开业,结业后系各区都有先后开分店👍🏼👍🏼猪颈肉煎蛋芝士捞丁 $59嚟个组合完全系👦🏽嘅最爱🥰😍先讲猪颈肉🐷🐽,因为系👦🏽食过第一好味嘅猪颈肉😍😍猪颈肉好入味有烧香同卤水汁嘅味道,而且涂左蜜糖有微甜焦香嘅口感,加上肉质非常爽口,厚薄度都比出面餐厅厚身👍🏼份量又多,简直系色香味俱全🤤🤤🤤之后,一定要讲埋个芝士酱,👦🏽👧🏻就唔系咁又能力食到用左咩芝士整🤣上网见到一个芝士酱就用左三种唔同嘅芝士整成,三重芝士嘅咸香味浓郁,芝士控必试‼️煎蛋系流心蛋黄,捞匀个蛋黄食仲更加好味同减低好滞嘅感觉😌😌自由之选(鸡扒餐肉黑椒汁通粉) $50依个餐好抵食👍可以自选2款配料+主食+汁,仲要包饮品👍👍鸡扒煎得好香,个皮脆卜卜👍肉都仲系好嫩好多汁😋😋黑椒汁唔系好辣,偏小小甜🤔因为👧🏻钟意食辣,所以如果辣返小小,会觉得更加惹味🤣🤣
猪颈肉煎蛋芝士捞丁 $59
嚟个组合完全系👦🏽嘅最爱🥰😍
先讲猪颈肉🐷🐽,因为系👦🏽食过第一好味嘅猪颈肉😍😍
自由之选(鸡扒餐肉黑椒汁通粉) $50