2023-06-12
平价小炒❤️🔥|📍容记小菜王呢间店真系好近地铁站,天气热唔想坐喺大排档就贪交通方便嚟咗呢间餐厅食小菜,5点半嚟到坐低无耐就见到劲多客人嚟食😮上菜速度都好快😋♡前菜(酸菜)♡|💰$15一坐低店员就攞咗一碟俾我哋,青瓜切到大大块相当脆口,木耳爽脆🫶🏻调味酸酸哋唔会辣食落好开胃🧏🏻♀️♡拔丝凤梨咕噜肉♡|💰$88✧(≖ ◡ ≖✿)碟𩠌一嚟即刻夹咗一块咕噜肉,咕噜汁相当杰身真系有拉丝效果,望落好邪恶😈价钱唔贵但肉量劲多💓有啲咕噜肉仲要大大粒🫶🏻配埋酸甜咕噜汁、青椒、菠萝、洋葱呢个简直不败组合👍🏻送饭一流,份量真系好多💯相当推荐♡黄金鲜鱿♡|💰$88呢个送啤酒简直一流,鲜鱿份量都系超多食落唔会韧🧏🏻♀️伴以咸蛋酱汁但炸皮唔会淋哂,夹埋咸蛋碎喺鱿鱼表面再食都唔错,唔会觉得腻👍🏻不过份量真系几多,我哋2个人食到好饱😂建议多啲人share🧏🏻♀️♡鸿运脆皮吊烧鸡(半只)♡|💰$128😆个鸡皮好脆肉质都几滑而且无乜骨🫶🏻食落有油香,唔洗配盐同酱汁食都好够味🫶🏻虽然半只但2个人食都好够喉🫶🏻♡青岛纯生大樽装(640ml)♡|💰2樽$19.8(๑•̀ㅂ•́)و✧原先1樽$16.8而家买2樽$19.8!以餐厅价值
♡前菜(酸菜)♡|💰$15
♡拔丝凤梨咕噜肉♡|💰$88
♡黄金鲜鱿♡|💰$88
♡鸿运脆皮吊烧鸡(半只)♡|💰$128
♡青岛纯生大樽装(640ml)♡|💰2樽$19.8
(๑•̀ㅂ•́)و✧原先1樽$16.8而家买2樽$19.8!以餐厅价值嚟讲真系抵到无人信😍平时食小菜嚟啤一啤就啱哂💯
♡白饭♡|💰$12
正常水准🧏🏻♀️食小菜一定要配饭食😎