餐厅: 串爆
资讯:

2024-01-15 212 浏览
每星期一次旺角觅食,今次嚟到食串烧,朋友比较大食,拣放题就一定冇死🤣放题选择都几多,几十款串烧任拣,仲有小菜同埋面食,饮品亦都包埋,呢个价钱都算抵食👍先嚟一啲开胃前菜,种类都几多,棒棒鸡即系手撕鸡,加埋麻酱青瓜;另外都叫咗一啲蔬菜,例如蒜泥青瓜同埋上汤娃娃菜,打定个底先,阵间就可以食串串我唔系好食得辣,职员好好提我哋可以分开叫,第一round叫咗个清汤,上枱一个大碗,摆住几十支串串,都真系几壮观因为肉类种类选择多,所以样样都嗌咗啲,我觉得鸡肉同埋五花腩都几好食,之后都有再加单第二round为咗满足朋友食辣嘅欲望,就叫咗个小辣,有啲辣味又真系几惹味,特别系蔬菜,朔晒啲汤汁,非常过瘾唔知点解呢期莫名地喜欢食冰粉,所以见到呢度有得嗌冰粉,特登留肚食一碗。冰粉滑捋捋,加埋黑糖底,山楂饼碎,提子干,酒酿,同埋芝麻,唔知点解劲钟意呢个配搭😂😂平时好少饮呢个牌子嘅椰子汁,唔系好甜,清清地几好饮

平时好少饮呢个牌子嘅椰子汁,唔系好甜,清清地几好饮