2024-07-19
因为最近都同朋友转到工, 摆脱垃圾公司同老细!实在太开心啦, 所以一定要揾返间有质素既放题去庆祝!朋友话系旺角既极尚大瀛喜超级正, 仲话系拖罗任食, 身为拖罗控既我, 一定唔会放过的大瀛喜系QR CODE落单的, 咁方便同清楚, 万一冇黎到都会易追D食放题当然要先食刺身啦, 三文鱼, 油甘鱼, 北寄贝, 带子, 鲍鱼等等, 我地不约而同最钟都系鲍鱼同北寄贝, 鲍鱼极弹牙鲜甜, 泰式酱系上面更加开胃;而北寄贝就好弹牙有鲜味, 放题食到D个质素真系好感动而熟食系绝对唔会差过刺身的, 食物超级多样化, 包括有黄金酱烧开边虾, 鹅肝, 乳鸽, 鳕鱼, 炸鸡翼等等, 而且仲要好好味, 我地最钟意就系鹅肝, 乳鸽同鸡翼, 鹅肝放落口度真系有种活著多好的感觉;而乳鸽我地都一致觉得有大酒楼既水准, 鸽味浓而多汁;而炸鸡翼就一直保持住外脆内嫩, 入面超多汁经过多轮努力后, 其实都超级饱, 但都唔可以放过佢既甜品, 最正系榴梿可以任食, 实在太好味了, 我觉得我食榴梿而且可以返本, 而且仲有多款雪糕, 包括哈根大师, D个又系一个回本位, 我地真系食到150%!总结极尚大瀛喜真心冇得输, 生熟食真系无敌,
总结极尚大瀛喜真心冇得输, 生熟食真系无敌, 而且饮品有冷热清酒, 梅酒等等比我地任点, 我已经好想再黎食过了! 一定有下次!