2021-09-30 910 浏览
继食完屯门一田入面嘅天魔好有惊喜之后 最近留意多咗一田入面嘅餐厅😺 今晚嚟咗荃湾一田入面嘅鱼河岸 座位唔系好多 所以都要等咗一阵位我同友人叫咗个$105嘅二人餐 有两个饭 两块鱼饼 同两杯野饮🙈滑蛋猪扒饭 卖相好靓 猪扒都好大块 不过个炸粉太过厚 唔系好食到猪扒嘅味道 滑蛋令到个饭有少少过湿 不过整体系可以接受嘅😬汁烧鸡饭 有啲失望 鸡系一粒粒嘅 酱油汁甜甜地同啲鸡肉都几夹 冬菇系用水烚完放上个饭面 完全冇酱油汁味 配埋食有啲怪😧 另外鸡肉都比较干身 咬落口有啲鞋日式炸鱼饼 虾味同章鱼味 鱼饼非常之热辣 个人比较推介虾味嘅 因为章鱼味太腍 虾味就几好咬口 有少少甜不辣嘅感觉 如果鱼饼有啲汁蘸吓可能会正啲🤓饮品选项都系啲罐装饮品为主 我哋就嗌咗零系可乐整体来讲呢个价钱食餐晚饭都算几抵 或者下次试佢另一个$125既二人餐 食物会再啱我地口味多啲🤪

饮品选项都系啲罐装饮品为主 我哋就嗌咗零系可乐

用餐时段