2023-12-04 1577 浏览
某夜去完迪士尼好攰,但系其实乐园冇乜嘢好食系众所周知,就同姊妹揸车嚟到呢一个荷里活广场,贪佢有免费泊车,嚟到嘅时候已经九点,好彩仲有呢间拉面店,医好我哋又饿又攰嘅心灵我哋每人点咗一份拉面,我点呢一个系赤豚肉拉面。面身质感弹滑,汤底浓郁,本身我系超喜欢食辣,所以就加咗好多辣粉小食都系非常出色,个炒鱿鱼须,个味道刚刚好香又有鱿鱼须味,唔太油,有时出边食到啲炸鱿鱼须全部都系粉浆又油有冇鱿鱼味,炒鱿鱼就避免咗呢个问题个南瓜薯饼,淡淡都系南瓜味,炸到好脆口,烧牛舌烧到仲有少少牛油,好香牛味仲有呢度嘅咖喱饭都系好好食,啲咖喱汁又有好多,可能我哋太饿太攰,全部都食清光,食完刚刚好,佢就收工收10点,🤤临走去仲有coupon送俾我哋,我哋下次都会再去
我哋每人点咗一份拉面,我点呢一个系赤豚肉拉面。

• 烧牛舌
  • 北海道南瓜炸薯饼