2013-07-13
话说今晚同朋友2人系佐敦食完日式刺身后,仲想揾个地方坐底慢慢吹下水,于是就系佐敦四围行,揾好食野~最后就揾到呢间铺头 --- "大胃烧"~~拎左张传单来睇, 发现串烧价钱好鬼平,而且开张期间,做紧85折!!(PS:比起同街其他烧烤店平好多好多!!) 于是决定坐底试食啦~~ 不过当晚呢间店都几多客,店内座位都坐满晒~我地被安排坐系店外~~不过无所谓啦~~我地都系志在揾个地方食小食,倾计,咁食烧烤仲有风味啦~坐耐d都唔惊阻住人地做生意啦~~而且老板同员工好好人,我地坐左2个几钟,都非常好招呼因为已食过晚饭,所以都唔系叫左好多野来食~~~btw d野真系好好味!!! 下次一定要叫多d朋友来食, 咁就可以叫多d款式来试啦~~顺带一提, 所有烧烤都可以选择辣的程度~~由于今晚一齐食的朋友唔食辣,所以全部都系无加辣~听闻加微辣会更好味!!! 下次一定要试下
下次一定要叫多d朋友来食, 咁就可以叫多d款式来试啦~~ 顺带一提, 所有烧烤都可以选择辣的程度~~由于今晚一齐食的朋友唔食辣,所以全部都系无加辣~听闻加微辣会更好味!!! 下次一定要试下
题外话/补充资料:
我地去食既时间撞岩系晚肆, 上菜略有点慢,不过还在可以接受的时间内~~大家一于倾住计,饮下野慢慢等啦~~要食好野系要等待的~~~^^"