2011-07-17 116 浏览
经常行过呢一间铺头都好想试,今日终于可以去试一下.叫左个情侣套餐:前菜六小碟 (睇到相都唔驶介绍咁多,我仲可以清埋,可想而知,好食与否在心中)雪花牛肉,牛脷,肥牛肉,猪肉,墨鱼你 & 虎虾 (出奇地D肉类够肉味之余仲要烧完唔 <鞋> 口,比起出面我觉得好好多)包两枝酒(见店长推介呢枝啤酒,同烧肉真系绝配)甜品:最后一橙四片我觉得呢间野疑似韩国烧多过日本烧.睇埋之前的食评话呢间店态度差.平心而论,三百元两位仲有两枝酒同埋日本烧肉算系咁啦. (咁多位唔O岩听当笑话,唔好覆我,因为我无腹肌)最系提一提大家,因为我又唔记得睇单$$268加一都系$$295 有找,但系点三百真系唔明. 无加ORDER只系添左一个饭,但系我见之前写呢问店食评的人有睇单同好似无添饭但系都三百元正. 咁多位睇过我呢篇食评可以试一下,不过唔好其望有帝皇的服务
经常行过呢一间铺头都好想试,今日终于可以去试一下.
叫左个情侣套餐:
包两枝酒(见店长推介呢枝啤酒,同烧肉真系绝配)
甜品:最后一橙四片

开胃的六小碟
卖相还不错
战绩-六小碟被攻陷
MENU & 店长推介的啤酒(呢个啤酒一定要试)
2011-07-16
开胃的六小碟
卖相还不错
战绩-六小碟被攻陷
MENU & 店长推介的啤酒(呢个啤酒一定要试)