2011-05-10 23 浏览
听就听得多,今次都系第1次黎。自助晚餐,$198, 对比出面其他自助晚餐, 呢到真系平哦。因为返工关系, 未能准时6点半入坐。我地入坐时已经7点半啦, 个刻已经超多人, d 位好迫, 仲好嘈tim, 感觉去左food court食野咁。出去拎野食都好多人, 要同人迫既, 唔钟意呀!野食方面, 都多款既, 但d 质素普通。寿司/刺身得三文鱼, 吞拿鱼, 鲔鱼, 但个样唔新鲜既。冷盘有沙律, 田螺, 青口, ok既。汤面, 有几款面俾你拣, 但料只得芝士丸同鱼腐俾你拣, 佢话其他无晒啦哦, 7点几已经无晒, 会唔会早左d呢。意大利粉, 见人地d墨鱼汁面好似好味咁, 点知出到去又话无晒, 得返螺丝粉同天使面,有白汁同蕃茄汁俾你拣, 我拣左蕃茄汁螺丝粉, 个样炒得ok,但食落d 汁好酸, 失败。热盘,完全唔吸引, 咖哩牛/猪, 照烧鸡, 炒杂菜, 炒面/饭..甜品, 木康布甸/tiramisu最好食, 其他俾人整到烂晒, 好核突.个到既窝夫同班戟最好味, 配雪糕就最正啦, 不过雪糕得芒果/士多啤梨/朱力味。饮品: 柠茶/柠水/ 咖啡饮你冲。总括: 得个平字。
听就听得多,今次都系第1次黎。
因为返工关系, 未能准时6点半入坐。
出去拎野食都好多人, 要同人迫既, 唔钟意呀!
野食方面, 都多款既, 但d 质素普通。
寿司/刺身得三文鱼, 吞拿鱼, 鲔鱼, 但个样唔新鲜既。
冷盘有沙律, 田螺, 青口, ok既。
但食落d 汁好酸, 失败。
饮品: 柠茶/柠水/ 咖啡饮你冲。
总括: 得个平字。
2011-05-09