2023-03-06
平日去食有午市套餐,见到假日都有午餐,只系加$10。我哋叫咗一个一人餐$148 share。拣咗沙律、迷你辣肉肠鹌鹑蛋汉堡🍔、西班牙蟹肉奄列,甜品系芝士蛋糕。叫咗个青口$98 share。沙律菜新鲜,有橄榄油同黑椒调味。迷你汉堡一份有两个,超级细个,真系熟咗嘅鹌鹑蛋咁大左右,非常得意~鹌鹑蛋蛋黄系流心。有蕃茄、牛肉汉堡扒、生菜🥬西班牙蟹肉奄列,蛋味香浓,薯仔味有调味面上有少少辣粉,饱肚之选。散叫嘅青口够大只,配有面包可以点青口嘅汁食。饮品拣咗Mörning Sunrise、Del Gingebre,每杯$60。Mörning Sunrise ,用上新鲜果汁有芒果🥭、橙🍊、石榴汁,再加Sprite,味道酸酸甜甜。Del Gingebre有薄荷、青柠及 Ginger Ale,感觉清新!甜品Basque Cheese Cake,蛋糕充满芝士味,质感湿润。
平日去食有午市套餐,见到假日都有午餐,只系加$10。
我哋叫咗一个一人餐$148 share。
沙律菜新鲜,有橄榄油同黑椒调味。
散叫嘅青口够大只,配有面包可以点青口嘅汁食。