2024-02-03 1103 浏览
旺角超级平价连锁茶饮 全球有近32000间分店 最平饮品只系$9 之前开店嘅时候要排成个钟队 见到又唔少数十万follow 好多小朋友睇嘅YouTuber话佢伏 今次又去试试.(‼️如果想紧贴最新资讯 唔好谂 即刻follow先啦).今次夜晚去到 都仲系好多人排队 大概等咗15分钟先试试最平𠮶杯⭐️冰鲜柠檬水$9👌🏻份量大杯 饮落酸味明显 普通柠檬糖水一杯 抵饮.⭐️草莓啵啵$19好明显系草莓果肉糖浆 加水制作所以佢哋出餐快 每间分店饮到嘅味道都系一样‼️记住俾啲心机搅匀佢 如果唔系个底好甜👌🏻果肉粒粒明显 每啖都会饮到水晶波波粒但如果你问我质素点 我会认为对得住价钱佢哋定位夹左系 平价超市饮品 同手摇饮品中间所以定位对得住佢哋价钱 路过口痕可以试试.后续讲多少少如果唔睇价钱 净睇质素 鲜果 当然会比糖浆好仲有见到好多所谓KOL 讲到好夸大 见到奶精 添加剂就系伏个人几唔钟意为咗吸睛 而夸大嘅行为我会认为 最重要系时间 剂量 次数如果唔系 成个超市所有加工食品你都洗食.#hkfunfoodrecord穷游香港#hkfunfoodrecord_旺角.#蜜雪冰城 (旺角)地址:旺角弥敦道636号
(‼️如果想紧贴最新资讯 唔好谂 即刻follow先啦)
今次夜晚去到 都仲系好多人排队 大概等咗15分钟
我会认为 最重要系时间 剂量 次数
如果唔系 成个超市所有加工食品你都洗食
#hkfunfoodrecord穷游香港
#hkfunfoodrecord_旺角
#蜜雪冰城 (旺角)
地址:旺角弥敦道636号银行中心地舖
⭐️评分:
味道:3/5
环境:-/5
服务:-/5
抵食:4.5/5

#饮食 #美食 #优惠 #抵食 #hk #hkfood #hkfoodie #foodiehk #hkfoodblogger #hkblogger #hkfoodies #香港美食 #食评
#香港旅游 #铜锣湾美食 #湾仔美食 #铜锣湾必食 #周末好去处 #烘焙店 #饮品 #旺角美食 #太子美食 #尖沙咀美食 #油麻地美食 #深水埗美食 #珍珠奶茶