2019-07-21 67 浏览
入到去店员细心为我介绍唔同牛扒的特性,印象中好似提供4款牛扒,各自有唔同gram数,可以按自己的肚饿程度选择。牛扒分别有牛柳、西冷、肉眼同一款唔记得左,拣完自己在自动售票机买飞,好似日本咁,买完安心就座,店员会比几只唔同大小的碗你。有一个碗装汤,一个装饭,一个装沙律,呢三样全自助形式,无限加添。汤系杂菜汤,都几好饮。沙律好新鲜,有柚子汁同另一种酱汁选择,好味道!我选左牛柳,因店员话系最林,简左200g, 都好大块哦!一上菜已听到沙沙声,因为石板非常热,牛扒已煎紧啦,所以店员好贴心用纸盖住,有需要仲可以自取围裙。食牛扒最紧要即刻切细佢做一片片,按自己喜爱的生熟情度煎,煎几耐自己控制。牛扒味道好好,真的好林,无筋,好有牛味。以呢个价钱计,性价比非常高,我一定返黎再帮衬。