2008-12-16
十一月五日, 今日嚟试吓呢间只系开业约一个月既酒楼,因为佢做紧全部点心半价呀!! 咁就入去试吓好唔好食啦! 最多唔好食咪冇下次啰~除咗半价点心, 仲有张超特价既点心纸, 都有十款八款架~基本上啲点心都 OK, 系煎炸嘢比较腻, 同埋个流沙包唔得啰! 叉烧包同菜肉包都系麻麻哋, 但鸡仔包就几好。最吸引我哋既系个灌汤饺, $11.8 一盅咋! 我哋一人叫咗一盅啦!味道叫做合格, 啲料都足, 只系个皮厚咗少少啫~仲有个炒饭 $38 都 OK, 不过个酸汁差少少。我谂我哋见到半价太开心, 乜都点啲嚟食, 最后发现叫多咗嘢啦! 劲饱呀!! 总括嚟讲呢度都唔错, 但我哋都谂佢做半价点心既时间唔会太长, 所以有心帮衬食平嘢既朋友就要衬早喇~~~更详细资料及图片请看 : http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=11456
因为佢做紧全部点心半价呀!!
咁就入去试吓好唔好食啦! 最多唔好食咪冇下次啰~
除咗半价点心, 仲有张超特价既点心纸, 都有十款八款架~
叉烧包同菜肉包都系麻麻哋, 但鸡仔包就几好。
味道叫做合格, 啲料都足, 只系个皮厚咗少少啫~
仲有个炒饭 $38 都 OK, 不过个酸汁差少少。