2009-06-03
半年前開始間唔中會同理同事嚟 lunch,但由於早輪佢冇晒啲特價嘢, 所以已經有一段時間冇幫襯,5/28 埋數要返工, 因為假期, 其他食開既酒樓都冇得 book 位,得呢度可以 book, 所以又決定返嚟試一次!點知今次真係無限驚喜! 之前食過既"灌湯餃", 上次 $11.8 已經覺得勁抵, 今次早要只係 $6.8 咋!!! 嘩! 仲唔嗱嗱聲一人一盅!! 食落仲要味道質素冇變過, 勁熱, 正!!(今次冇影相, 上次既相可參考:http://hk.myblog.yahoo.com/joycewai616/article?mid=11456)另外又多噃好多特價點心, 如瑤柱雞包仔 $6.8 三個, 當然唔好對個"瑤柱"有咩期望, 但以一個幾好味既雞包仔嚟講, 勁抵呀!個正常 size 既鹹魚雞粒炒飯都係 $38 咋!最後埋單七個人食到勁飽, 乜都食唔落既情況都係 $295, 抵到吖!!以後可多噃間飯堂酒家啦!
但由於早輪佢冇晒啲特價嘢, 所以已經有一段時間冇幫襯,
得呢度可以 book, 所以又決定返嚟試一次!
點知今次真係無限驚喜!
之前食過既"灌湯餃", 上次 $11.8 已經覺得勁抵,
食落仲要味道質素冇變過, 勁熱, 正!!
另外又多噃好多特價點心, 如瑤柱雞包仔 $6.8 三個,
個正常 size 既鹹魚雞粒炒飯都係 $38 咋!
以後可多噃間飯堂酒家啦!