2017-10-16
打风例食麦当当,有人请客当然要食贵signature包!上次打风买了2个, 一个牛包一个鸡包, 芝味蘑菇牛包包一直都好想试, 但被人抢了,只好食菠萝辣鸡包, 辣到我喷火!(本人不太吃辣, 也不知道原来系辣! 因为有一个鸡鸡包系唔辣的)(菠萝辣鸡包个包的质地几特别几好味, 但个酱真系太辣!件鸡比脆辣鸡鸡包大, 但加了那个特辣酱, 比脆辣鸡鸡包仲辣!好彩有片菠萝中和下! 但最后都系要将个酱整走d, 加o的薯条的茄汁先食到)今次抢番芝士蘑菇牛包包,个蘑菇酱真系一级好味!!蘑菇炒过定焗过,好香!加埋个酱真系劲好味!而且仲有2款芝士, 所以夹埋食真系super好味!上次的生菜多啲,今次得几块好少, 系沙律那些罗马生菜, 不是生菜丝~ 蘑菇如果都可以多少少就perfect啦!
题外话/补充资料:
这家m记的signature包, 比其他的平$4! 一个signature包餐, 饱到上心口! 下午食完连dinner都仲饱紧唔想食, 所以感觉好抵食!