2016-03-05 684 浏览
不过不失的晚餐,平凡的粟米汤,平淡的沙律;主菜:肉酱大虾意粉,平凡到以为去左快餐店,冇亮点,好想揾呢款意粉的味道重心,可惜冇,全部要有的料都有齐,肉酱,大虾,鲜冬菇,意粉,可惜原来全部齐料都可以揾唔到一个核心味道,争左high light, 谂紧欠乜?可以话唔香唔漏唔咸唔淡,呢道菜毫无性格,填饱肚罢了。另一道菜:铁板牛柳拼春鸡薯菜;7成熟的牛柳口味极差,我以为自己食紧汉堡扒,又谂紧会否用粉"那”过?又唔太似,总之如果唔系汉堡扒,呢块扒唔合格。春鸡的肉鞋过擦胶,如果以$198黎讲,绝对唔合格。最正系樽芥辣似点中式烧肉的芥辣味,唔知笑死定吓死好。整体系:无性格,所有野食都冇自己的风格,不喜欢

整体系:无性格,所有野食都冇自己的风格,不喜欢
2016-03-05