2009-02-07
见到大家对呢间野咁不满,等我为佢平反一下先。其实系呢区,以 $38 蚊去食一个 diiner,有咁既质素,都已经算系唔错了。至于服务方面,成间餐厅得 6 张台,每张大约可以坐 6 个人,2 个侍应,每人睇 3 张台,其实个比例都差不多。好喇﹗入返正题先……晚餐分两种,$32 包一个汤粉 or 饭 + 饮品,$38 包汤粉 or 饭 + 小食 + 饮品。如果唔钟意既,可以问佢拎个 A4 咁大既餐牌睇睇,佢系有得散叫既,正所谓「路在口边问」,大家唔开口问,又点可以肯定人地净系得果几个晚餐呢?我叫左一个 $38 餐,香茅猪扒汤河,越式春卷 & 咸柠七 香茅猪扒汤河 — 卖相一般,不过味道唔错,我觉得加少少碌林落去更好味 越式春卷 — 得一条,切开 2 边,有少少意想不到,因为佢系即炸既,拎到埋黎我见到 D 滚油仲系度跳动紧,仲谂住 30 几蚊既餐会求求其,整定一大堆咁 咸柠七 — 都系普通咸柠七味道,无乜特别,个汽水我觉得够冻,饮到咁上下我已经冻到唔饮喇 (同场有人闹个侍应,问点解 D 汽水唔冻)以平价晚餐黎讲,我个人觉得呢间确实系一个几好既选择,不过比较适合小伙儿既朋友去,因
好喇﹗入返正题先……
我叫左一个 $38 餐,香茅猪扒汤河,越式春卷 & 咸柠七
以平价晚餐黎讲,我个人觉得呢间确实系一个几好既选择,不过比较适合小伙儿既朋友去,因为果度地方唔大。