2012-11-20 8 浏览
想帮呢间餐厅平反一下。之前买咗个团购食dinner set.$99有扒有dessert有嘢饮仲有今H字头家庭装雪糕攞返屋企。因为冇试过呢间餐厅,去之前当然去openrice睇睇d食评,见到其他comment好多都话唔ok。好似waiter d态度唔好呀,d嘢食唔ok呀咁。。。睇完都有d惊。今晩去到之后好快就有枱,带枱姐姐个样有d恶但系态度几好。佢哋assign咗张卡位俾我哋,坐得舒服。好快有个叔叔同我哋落order,都好有礼貌。隔离枱成班女仔order得好乱佢都冇黑面仲逐个逐个问,态度完全冇问题㖞。讲返食物,唔记得叫佢碟上,用咗铁板上。虽然好似pepper lunch咁有张纸围住铁板,但d油都弹晒出来。我哋2个人叫咗一个牛一个杂扒拼大虾。牛好食d,,一d都唔难食,杂扒差少少,但以价钱唻讲一定系ok。之后上雪糕,有d红豆蓉,几好食都,同埋雪糕无熔到(可能旧烧蕃薯唔热?不过我冇食旧蕃薯)。其实成晚由入餐厅,食嘢到埋单走人,完全都冇中伏嘅感觉。坦白讲$99有埋雪糕俾你拎走,抵过花园餐厅喇。虽然我唔会encore呢度,不过我又觉得唔系咁差啫。
2012-11-20
用餐优惠