2015-12-29
难得平安夜约到D知己共同渡过,梗系食餐好既 之前已经好想试下Goohne嫁啦,平安夜终于试到 都系23号晚决定食依间,听人地讲话间餐厅全部都系韩国人做侍应,所以心心眼去左 ,都知道平安夜一定超多人,所以我地5点45分钟,已经到左餐厅门口啦。5点几,其实人唔多,😏但都要等一阵,禁左张飞,2个人黎同3位或以上既人黎,等候时间都唔同,感觉上3 位或以上就快D(唔知系咪心理作用)☺入到去有个令令韩妹带位😍,一入到去就count时间,得90分钟时间食咋,所以我地拿拿林叫野食👼柚子蜜烧酒 (1L) $165 (好似系咁上下,唔忘记左几钱) 超好饮,一定要试!!😏香香既柚子蜜,好好味,完全忘记左自己饮紧既系烧酒lor XDDDD😂芝士炒年糕 l本人唔太好年糕,所以感觉麻麻,钟意食年糕既朋友,不防一试。😏蜜糖咖喱烤鸡一个字,好好味!! 马斯sor you~~蛋卷不过不失,但计系几低食,有成9 旧蛋卷XDD
芝士炒年糕 l
蜜糖咖喱烤鸡 一个字,好好味!! 马斯sor you~~
蛋卷 不过不失,但计系几低食,有成9 旧蛋卷XDD
题外话/补充资料:
食物虽然好味,但如果职员可以礼貌多番少少就好了,起码收碗碟既时候,问下人地,仲需唔需要lor