2018-03-02 95 浏览
圣诞节同屋企人去,首先气氛几好,侍应都好nice咁介绍食物,叫圣诞餐仲会有小小姜饼人添~ ✨小食拼盘有薯条、炸软壳蟹、鸡翼~其实3样都好好食但个人觉得软壳蟹最正 ✨妈妈叫左普通版卡邦尼意粉(另有豪华版),d忌廉汁够味,半生熟蛋都做得好好 ✨我就食带子明太子意粉,劲劲劲劲好味,酱汁正到我食到成碟干干净净😋 ✨细佬叫左牛排,试左旧唔鞋都算淋身,有牛味,唔会太多肥膏,几好~ ✨另外舅父表弟叫左另一碟意粉同羊架,因为我无食就唔评论啦~但见佢地都成碟ko 🎀野饮方面好有特色!最钟意baileys朱古力酒沟软雪糕,太好饮☺️ 发光个杯系细佬既,佢好开心粒野可以take away😂另外两杯就普通d,不过不失之后有心太软做甜品,够晒流心,好好食!依间餐厅环境好,员工又有礼貌有笑容,d野又好食而且好有特色👍🏻👍🏻👍🏻

小食拼盘

之后有心太软做甜品,够晒流心,好好食!
2017-12-24
庆祝纪念