2011-01-21 81 浏览
话说平安夜出黎食饭,自助餐一早已经订满。唔知食咩野既情况下,就黎左亚士厘道觅食。记得有个fd介绍呢间食卡巴既餐厅,上次食卡巴都唔知几耐前既事。希望可以揾番呢种味道。七点半到,已经有小小既人龙。而经理为左客人既著想,会帮我地落单。而且仲会介绍佢地既招牌菜,同我地有讲有笑。态度真系唔错。芝士薯条一食就食得出唔系新鲜既,不过有我最爱的扭纹薯条,已经唔错啦。橙色既酱系辣汁,而绿色既系乳酸汁。虽然两只汁好似唔系好夹,但沟黎食又几夹。而且芝士既份量都几多,可以拉到一丝丝咁长。美味非常,不过要趁热食,唔系就会食到好漏。羊肉卡巴对呢个满心期待,当然呢个唔会令我失望。因为个卡包肉汁好丰富,而且羊肉无膻味。此外,我特登叫佢整个最辣既俾我食。食落去真系百般辣味在心头,但过左一阵又无野既。呢种辣系几过隐架,尝辣既可以一试。芒果奶昔呢个系解辣首选,饮落去觉得有好大阵既芒果味。而且味道都几浓,又唔算太甜同够大杯。无乜野可以挑剔啦。呢餐都唔差,都系一百蚊多。平安夜揾到间餐厅度过平安既一刻,都算系唔错既选择。
记得有个
真系唔错。

芝士薯条
橙色既酱系辣汁,
而绿色既系乳酸汁。虽然两只汁好似唔系好夹,但沟黎食又几夹。
而且芝士既份量都几多,可以拉到
一丝丝咁长。
美味非常,不过要趁热食,唔系就会食到好漏。
惹味芝士薯条
膻味。
呢种辣系几过隐架,尝辣既可以一试。
芒果奶昔
大杯。无乜野可以挑剔啦。
解辣既芒果奶昔
2010-12-24