2019-11-21 50 浏览
呢个星期发生太多事,特别系好多唔开心嘅事,所以今日平静返d就同朋友一齐放工去食餐饭,其实系呢啲风雨飘摇嘅日子,简简单单食个饭已经系一种幸福。去咗奥海城呢间西餐厅,佢又有pizza同普通意粉个d,但又少见d 嘅西班牙tapas同法式菜,系一间有好多种唔同种类食物嘅西餐厅。一坐低佢就会畀啲墨西哥片你嘅,收咗40蚊nuts钱, 我估系可以唔要嘅。我哋嗌咗一个蘑菇parma ham嘅pizza,佢 parma ham因为真系好薄嘅关系,就唔系好咸嘅,反而d蘑菇系好香,放落嚟嘅时候系有阵香味!跟住仲叫咗西班牙炒饭,但系一放落嚟我真系忍唔住讲一句「咁大份嘅!」佢完全系大过我哋expect嘅!系有成四人份!但事后谂番都系啱嘅,因为佢个价钱系268蚊,咁其实如果系饭面嚟讲,应该唔洗咁贵,所以佢系大份先系呢个钱,但我哋order 个时冇谂咁多,结果完全食唔晒 仲叫咗呢个法式焗田螺, 所以你明白点解我哋两个人完全食唔晒,呢碟仲要系有好大兜嘅薯蓉呢个一定系即刻整嘅,因为都等咗比较耐嘅时间。虽然田螺肉系好入面,但系佢呢系腌咗,整咗味,所以好好食 诚意推介!

诚意推介!