2017-05-29 237 浏览
呢次由《如何做好男朋友》去讲起⋯当你行经卖豆腐花同豆浆既舖头时⋯你个女朋友同你讲话「不如转头买支豆浆试下丫?」,再行到去Aeon Style超市入面,你发现平时好怕冻既女朋友主动接触冻柜去揾Aeon Store入面某只好好饮既豆浆,你就知道豆浆既重要性⋯,你仲唔识买番支豆浆⋯真系玻璃都帮你唔到可惜既系⋯可能太好饮既关系,揾唔到Aeon果支豆浆Lu! 赖生只好带屈小姐去到《一豆花》买豆浆饮,系买之前赖生有少少犹疑究竟系前少少既《亚X豆腐花》买黎饮好定系呢间好⋯鉴于《亚X豆腐花》既豆腐花冇乜豆味,赖生打算比次机会试下一豆花,点知⋯真心后悔了无糖黄豆豆浆:⭐️(1星)当赖生打开樽盖,比屈小姐饮第一啖既时候,由屈小姐眼眉既反应就知道中伏了!到赖生饮既时候发现⋯一饮就系无穷无尽既化学味,奇怪既豆味,屈小姐再度确认呢个味之后,佢就冇再饮过啦!我地饮无糖豆浆除左健康因素之外,就系想饮个豆味,但系呢支提供既系无尽既化学味⋯更加令赖生后悔既系D咩?⋯就系行到去《亚X豆腐花》见到2件事⋯第1: 黄豆豆浆 ⋯$9蚊支 (蚀左1蚊)第2: 黑豆豆浆⋯$11蚊支 (居然有更健康既选择)呢个故事系想话比大家听,其
,你仲唔识买番支豆浆⋯真系玻璃都帮你唔到

无糖黄豆豆浆

无糖黄豆豆浆:⭐️(1星)

第1: 黄豆豆浆 ⋯$9蚊支 (蚀左1蚊

第2: 黑豆豆浆⋯$11蚊支 (居然有更健康既选择

呢个故事系想话比大家听,其实中伏,又有咩好怕呀?赖生有屈小姐陪
,最紧要系识得了解你身边果个想要D咩

冇咩事既话⋯赖生继续学做个称职男朋友先

#齐齐中伏
#留心妳既每句说话
#变得值得让人信赖
#新不如旧
#港女女友
与暖男男友

#个劣评系比《一豆花》既,唔系比赖生嫁
2017-05-07