2020-05-10
同屋企人已经试过哂We Go Mall入面既食肆 除左相对地新开既台轩🧐今次就试下佢既下午茶餐~~2:30pm先开始有下午茶餐 我地大概2:20pm就递点餐纸 店员都肯照帮我地入单👍🏽不过入错左单😛 俾左碗牛肉面我👇🏽而我系嗌👉🏼 台湾牛三宝米粉 配蕃茄牛肉汤底 (假期: $45)我拣呢碗系为左食牛肚 所以我有话番俾佢地知上错 佢地都几高效率咁换番碗岩既俾我!牛三宝包括:五香牛肉、蜂巢金钱牛肚、卤水牛筋我觉得做得最出色系牛肚😋 够爽口 份量又多~~ 而米粉系用新竹米粉 更加有台湾味道!手工水饺粗面 配蕃茄牛肉汤 (假期: $42)水饺既馅净系得猪肉 我都系钟意食有菜既饺多d😛粗面系刀削面 少少烟靭!两碗面都系拣左蕃茄牛肉汤 汤底有蕃茄既酸味 味道唔算好浓郁 亦拍唔系好饮得出有牛肉味~~豆浆几大杯 有豆味 但我觉得无咁甜会好d😛整体黎讲💁🏽♀️用$4x喺下午茶时间食到碗份量唔细既台湾面 仲有豆浆送 都几抵食👍🏽
今次就试下佢既下午茶餐~~
不过入错左单😛 俾左碗牛肉面我👇🏽
牛三宝包括:五香牛肉、蜂巢金钱牛肚、卤水牛筋
我觉得做得最出色系牛肚😋 够爽口 份量又多~~
而米粉系用新竹米粉 更加有台湾味道!
手工水饺粗面 配蕃茄牛肉汤 (假期: $42)
水饺既馅净系得猪肉 我都系钟意食有菜既饺多d😛
粗面系刀削面 少少烟靭!
两碗面都系拣左蕃茄牛肉汤
豆浆几大杯 有豆味 但我觉得无咁甜会好d😛