2022-01-02 326 浏览
非常之日式嘅环境,干净舒适嘅感觉!食物嘅卖相都好好!试过之后就觉得性价比比较差啲!食物都可以嘅但系性价比,份量就真系比较少!今日试咗好多招牌之选,包括五色鱼生、寿喜烧牛肉定食、炒杂菜同埋甜品包括抹茶云石芝士蛋糕同白玉抹茶雪糕窝夫!哗!大概$450落楼鱼生整体系非常之新鲜好质素,但系蓝旗吞拿就逊色咗,有少少腥味!寿喜烧牛肉锅啲牛肉系好食嘅又唔肥,但系觉得配菜可以多番啲!同埋如果跟嘅蛋系茶碗蛋就会更加Perfect!炒杂菜就系好食㗎,但系份量一见到就吓亲奇少!一个人食都嫌佢细分甜品来讲比较失望嘅系抹茶云石芝士蛋糕食落去完全冇抹茶味亦都冇芝士味做得比较出色嘅就系白玉抹茶雪糕窝夫!有两粒白玉抹茶雪糕两块窝夫同埋红豆!

炒杂菜就系好食㗎,但系份量一见到就吓亲
奇少!一个人食都嫌佢细分