明太子酱软壳蟹意大利粉🦀 $128 香浓嘅明太子味,再加上好重嘅蒜蓉味,又Creamy,咸咸地,轻微嘅辣味,仲有粒粒芦笋添,十分开胃🤤 香煎美国封门柳伴薯蓉配自家制烧汁🐂Medium $178 个薯蓉有啲似KFC𠮶种,但个汁完全唔同,佢ge烧汁的确几特别配上咗炸洋葱同菇,几惹味!封门柳有两旧,肉质都唔错,但其中一嚿有啲筋,不过如果再食可能我就会嗌Medium rare la  香蒜辣椒白酒煮大蚬🐚$98  的确系大蚬,似系凤纹贝,除咗有蒜蓉同辣味之外(个人认为比意粉还要辣),仲有少少柠檬嘅香味(食唔到酸辣嘅我💁🏻‍♀️食一只就要饮一啖水🙈)  伯爵茶珍珠梳乎厘班戟🥞$118  虽然用QR code落单,但好细心咁可以通知店员嘅时候先制作,伯爵茶味太甜,啱啱好,班戟几松软,但空气感未至于好重,不过不失
明太子酱软壳蟹意大利粉🦀 $128
香煎美国封门柳伴薯蓉配自家制烧汁🐂Medium $178