餐厅: 稻香 (海趣坊)
资讯:

2019-09-06 286 浏览
夜晚同朋友食饭,想坐得舒服少少,又唔想有时间限制,于是就去左稻香酒楼食饭,好在系平日,比星期五同假日仲平,仲keep到水准,真系难得我地就叫左个餐牌推介,“滚下滚下龙趸仔 ”同埋“捉紧心软虾”同“酱皇墨鱼花蚌片” .个龙趸仔系类似羊腩煲咁,真系用个炉嚟 煲熟条鱼,食得出条鱼系新鲜既,加埋d汤可以饭后饮,饮落喉咙好舒服,而且配料都好足,有云耳,菇,正 个虾就落足调味料,虽然份量唔算特别多,但调味真系啱啱好,炒到d虾卜卜脆,可以成只连壳食. 最后一个𩠌菜系西兰花炒既,反而墨鱼既份量就比较少,但蚌片就好多,好足料,炒得够镬气, 总括嚟讲,平日去食就十分扺

滚下滚下龙趸仔
滚下滚下龙趸仔