餐厅: Café Bohème
资讯:

2024-01-10 770 浏览
- [ ] Cafe Boheme星期三嘅下昼将军澳嘅居民好似都返晒工咁。成个海滨长廊都系得10个8个人。呢间餐厅已经第二次嚟。上一次疫情嚟嘅时候全场爆满唔book位都冇枱。今日1:30钟,用OpenRice嘅System book咗位,唔使等即刻有得入。仲可以拣位坐。由于天气好好,拣咗高枱可以望住海滨。环境比足一百分佢。Reception嘅waitress 笑容好好,唔单止好亲切,仲好细心。一坐低介绍完餐牌仲攞咗两杯水俾我哋。lunch set from $98我哋拣咗一个Pizza一个pasta 。一个沙律同埋一个周打蚬汤。沙律系come with 鱿鱼,沙律菜好fresh。虽然鱿鱼食得出系Frozen𠮶只,不过份量唔少,set lunch嚟讲好满意。周太蚬汤卖相好,不过就太Creamy好似饮紧cream咁。Pizza叫做Pepperoni。好薄好脆,份量都好足。我哋坐喺窗边有太阳晒住,食到最后都仲好热。Pasta叫咗 Cabanara,佢哋意粉用咗扁阔意粉,食得出唔系白烚捞个汁出嚟。炒过嘅意粉味道特别好食,做得出色。最值得赞系,set lunch加$10可以要咖啡。而呢杯咖啡无论
- [ ] Cafe Boheme

由于天气好好,拣咗高枱可以望住海滨。环境比足一百分佢。

lunch set from $98
我哋拣咗一个Pizza一个pasta 。
一个沙律同埋一个周打蚬汤。
Set  lunch  salad

Set  lunch  soup

周太蚬汤卖相好,不过就太Creamy好似饮紧cream咁。

最值得赞系,set lunch加$10可以要咖啡。而呢杯咖啡无论叫Cappuccino latte都系$10唔需要另外再upgrade。

两个人满足咁样食,盛惠$260。
Set  lunch  salad