2019-07-26
美国西冷牛扒伴烤虾芦笋$148西冷牛扒整出嚟系符合我哋预期中嘅七成熟,牛扒厚度适中,肉质鲜嫩。不过我个人更喜欢配角烤虾,虾肉新鲜弹牙,如果有多一只更好。香炸薯条配黑松露酱$48薯条份量比想像中多,我地两个人都食唔晒。我好似系第一次食薯条配黑松露酱?估唔到无遗和感之余仲觉得几夹。软壳蟹配黑松露野菌扁意粉$108软壳蟹虽然唔算好大只但系都有唔少蟹膏!!而且炸得好松脆,又唔油腻。黑椒蜜糖鸡翼本来想食无骨芝心蘑菇鸡中翼,但系店员话已经卖晒,所以就推介左呢个黑椒蜜糖鸡翼俾我哋。呢个黑椒蜜糖鸡翼都好好食,鸡皮炸得脆口,蜜糖味比黑椒味重,甜甜地,好啱我胃口。海鲜汤$35海鲜汤里面有虾,蚬,青口,and 带子,都算几足料,$35对得住街坊。我见餐厅Menu选择都有好多,价钱定位方面都比到我一种平有平食贵有贵食嘅感觉,平平哋都可以食到靓靓嘅西餐
香炸薯条配黑松露酱$48
软壳蟹配黑松露野菌扁意粉$108