2022-05-25 439 浏览
今日再次同🐻仔去食dinner,🐻仔话想去食日本野🇯🇵,所以最后拣咗依间餐厅😋。餐厅装修唔会话新,但都系正正常常,店员态度好nice😚,成个用餐时间都几开心😊。我哋两个一人叫咗一个dinner set,晚巿套餐会包埋面豉汤、腌萝卜之类嘅物体🤣、饮品同埋自家制北海道牛乳布甸🥛。-🍴吉列猪扒套餐🐖($88) - 吉列猪扒炸得好松脆,外层嘅炸衣唔会甩开件猪扒,猪扒口感扎实😋,店家仲提供左一种猪扒酱,可以将磨碎咗嘅芝麻混入猪扒酱,会多咗芝麻香。隔离嘅椰菜丝🥬口感爽脆、味道鲜甜,配埋个沙律酱一齐食都非常之好食,而且好清新😝!-🍴铁板牛肉套餐🥩($98) - 依个系🐻仔嘅晚餐,不过为食嘅也米😍都试咗一旧,牛肉好入味🤤,肥瘦适中,牛味好香,而且唔会好韧,容易咬开,好好食😋!-🍴冻/热柠檬茶(跟餐)
🍴冻/热柠檬茶(跟餐)
2022-05-25
  • 铁板牛肉