2019-08-08
平时好少去土瓜湾 又多大车同旅游巴 如果唔系去揾朋友应该唔会去 但呢间系土瓜湾嘅大川沪 令我对呢个地方有少少改观 原来土瓜湾除咗旅游巴周围泊之外仲有好西食!😍餐厅嘅气氛都好好 老板员工都好nice 同客人都好多互动 好有人情味嘅感觉 可以话系系香港硕果仅存充满人情味嘅餐厅我地嗌咗几个送 都好满意同满足!小笼包 系我呢排食过最好食嘅小笼包! 入面嘅汤汁好味 名副其实嘅皮薄馅靓 芥末冰镇秋葵 爽口开胃 系夏天食都几适合~ 😍椰子鸡汤 好浓鸡味 感觉似煲咗好耐嘅浓郁鸡汤 好有诚意👍🏻京葱炒猪肉片味道几出色,肉片食落去唔会韧,调味方面落咗好多苦工,食得出葱花嘅香味之余味道唔会太浓冚过肉味,章玉片夹埋葱一齐食又几清新㖞麻酱鸡丝粉皮好难得喺街度食到一个鸡丝粉皮系咁多酱!好开心呀因为我系一个好钟意芝麻酱嘅人!而厨师好明显系有细心拣过啲鸡丝,食落去唔鞋!真正大爱❤佢嘅价钱都几合理 仲有好多选择 又有套餐 又有晚市客饭 餐牌简单易明 👍🏻👍🏻
我地嗌咗几个送 都好满意同满足!
小笼包
芥末冰镇秋葵