2024-07-08
✔️晚市双人套餐 $528呢个套餐已经包咗餐汤+ 头盘+主菜+甜品~ 讲唔停食完之后觉得真心几抵食 所以想推荐俾大家❤️我哋𠮶日嘅餐汤系温室青瓜三文鱼汤 呢个就真系麻麻哋 个味道有少少奇怪🤧 不过接下来嘅嘢食讲唔停都觉得好高质!🌟法式点心拼盘 +$30呢个拼盘包咗吞拿鱼他他、烟三文鱼沾酱、迷你蛋批、炸黑松露蘑菇球同西班牙火腿~ 最有惊喜一定系个炸蘑菇球😍🍄外层超级酥脆 入面极重黑松露味 🤤烟三文鱼沾酱亦都好浓郁creamy 仲可以用饼干点黎食🥖🌟煎鸭肝 油封鸭腿意粉 +$35呢个系真系好惊喜‼️ 鸭肝好厚 煎到两边焦香 啲鸭油系渗透晒成个意粉😳 香气十足 而意粉本身都劲creamy 超级重芝士味🧀 极推荐大家点呢个👍🏻👍🏻🌟半只烤龙虾 +$70龙虾唔算大只 但十分之新鲜🦞 口感弹牙 调味感觉应该系有芥末 所以食落带微微酸酸辣辣 非常开胃😋🌟朱古力心太软 一鎅开就有好多朱古力酱涌出嚟🍫 已经唔算太甜 不过都会有d腻🙈配住云呢拿雪糕食会好好多😝
🌟法式点心拼盘 +$30
🌟煎鸭肝 油封鸭腿意粉 +$35