餐厅: 魚米 (V Walk)
资讯:

2022-08-29 122 浏览
见图以为我哋去食甜品?其实我哋都系去鱼!😂😂见伪韩仔咁乖乖,陪我同婆婆食,我地叫左个甜品开心下姐🥳𠮶日探完朋友,我哋就去咗V Walk 揾食,中意食酸菜鱼既我,见到有烤鱼,就紧系唔会放过😅呢间连锁鱼汤米线专门店-鱼米,新出既烤鱼😍价钱唔使$100就食到啦!出面真系绝无仅有🤩因为佢哋系平日都系快开鱼汤产品,所以呢个烤鱼质素都唔错㗎!另外佢哋原条鱼系列,更加系佢地最出名既菜色,我平时都食开,今次都有叫比伪韩仔,我地拣左黄花鱼,冇咁多骨,小朋友都容易食👍🏻带伪韩仔出去食饭,又点会唔叫特饮😂我哋叫咗杯水蜜桃QQ椰果,酸酸甜甜开解渴,我最黎再叫咗个饭后甜品,豆沙之麻球,外皮炸到脆卜卜,又唔会好油腻,几好食架!$18仲有6粒咁多😍