2021-04-01
💛 四喜面包西饼•想试呢间好耐果然冇令我失望🥰一路拎返屋企𠮶阵都闻到好香😻仲要一打开都几大个❗️返到屋企焗返佢嚟食,一出炉 劲香🤩🍤两个个酥皮嘅厚度觉得啱啱好!🥰薄薄地,就唔会好油,又唔会有油益味😋❶ 西兰花鲜菇蛋批 $22西兰花唔算好多🥦反而就有好多冬菇!而且啲冬菇系有啲菇味添😋虽然有啲喺面头焗到干左啲但都好食🤣又有啲喺中间仲有啲冬菇肉感🤣食真啲,个蛋都竟然食到有少少蛋味🍳仲要啲蛋一啲都唔老❗️都算系几嫩🤤❷ 三文鱼蛋批 $26啲三文鱼喺哂尖尖位,而因为好多三文鱼堆左一齐所以第一啖就好咸🤔虽然个三文鱼都好咸下🥴但如果分返开唔痴埋一旧,成个味就岩岩好😚仲有好多切左一条条嘅洋葱🧅而三文鱼+清甜嘅熟洋葱+酥皮一齐食,成个口感好丰富🥰三文鱼批嘅鸡蛋反而就咁食就会feel到有啲水出左黎 可能因为洋葱都易出水(?!)🤣不过整体黎讲都系好好食!😆整体嚟讲🌟两个批都好足料调味几好🥧好食!🥰
❶ 西兰花鲜菇蛋批 $22
❷ 三文鱼蛋批 $26