2019-09-02 3192 浏览
上次阿妈大寿嚟过百乐金宴,自此佢就成为家庭聚会嘅首选食肆 。Joy@KCC 同葵兴地铁站相连,就算落雨都唔驶怕,今日一行11人帮衬,点咗两个前菜、七𩠌一汤,仲有糖水。盛惠$13XX!是日优惠有特价冬瓜盅,可惜我哋嚟迟咗,冬瓜盅已经售罄喇!唔怕!是日汤水(例汤)都唔错,日日唔同嘅老火汤,无添加味精,饮完唔口渴前菜 - 素鹅,素菜清爽淡味,腐皮炸到脆卜卜,炸得干身,一啲都唔油腻。前菜 - 口水鸡,鸡件本身同白切鸡无异,只系淋上麻辣酱汁,但关键就在于此,麻辣香到不得了,而鸡肉本身又好嫰滑,𩠌饭一流蜜汁叉烧(例),叉烧入味,只系有少少干!百乐小炒王,海味炒韮菜花,香脆口感!炒西兰花,配料丰富,味道不过不失。脆皮咕噜肉,酱汁酸甜非常开胃,肉片炸到脆卜卜,又非常香口!冰梅榄角排骨,榄角嘅咸味,配以冰糖嘅甜味,再加埋酸梅嘅酸味,等于……好好味 味道层次丰富,咸甜酸味道,各自独立又互相辉映!清蒸海班,足两斤8重,游水7生猛,一字记之「鲜」!招牌炸子鸡,卖飞佛!皮脆肉嫰,啖啖肉,唔驶酱汁都好够味,一定要趁热食秒杀佢!凡惠顾晚市都赠送陈皮红豆沙,晚饭圆满了!服务方面,因为晚市人流唔多,待应都系一对一服务,
上次阿妈
大寿嚟过百乐金宴,自此佢就成为家庭聚会嘅首选食肆

蜜汁叉烧(例),叉烧入味,只系有少少干!
百乐小炒王,海味炒韮菜花,香脆口感

炒西兰花,配料丰富,味道不过不失。
脆皮咕噜肉,酱汁酸甜非常开胃,肉片炸到脆卜卜,又非常香口!
味道层次丰富,咸甜酸味道,各自独立又互相辉映!

清蒸海班,足两斤8重,游水7生猛,一字记之「鲜」!
招牌炸子鸡

凡惠顾晚市都赠送陈皮红豆沙,晚饭圆满了!

服务方面,因为晚市人流唔多,待应都系一对一服务,细心周到

2019-08-25