2023-04-03
终于可以系大埔区食到呢间便靓正炸鸡!试过中环码头𠮶间分店时已经觉得佢好出色🤤大埔呢间分店仲有部洗手机系入口位 比你干净食干净走💧外卖又提供埋即弃餐具 最开心听到佢playlist首首都识嘅kpop。。。🦔👉原味特攻炸鸡盒 (原味 + 自选黑炸酱/洋葱芝士/葱蒜酱油/蜂蜜焦糖/蒜头蜂蜜/甜辣/火山酱)炸鸡腿肉 $168/有骨炸鸡 $188跟 小食×2、迷你饭×2、饮品×2 叫呢款会谂番起套电影「炸鸡特攻队」🥴感觉好抵食嘅set 炸鸡、轻量韩食等所有野都试少少 始终食치킨有骨嘅过瘾啲咁😆外皮炸得香脆so cripsy!! 口感唔会好腻 鸡肉嫰滑 就算系原味都咁jenggg!! 另外一款拣咗🧅洋葱芝士味🧀淡淡嘅洋葱味 虽然系芝士粉 但炸完一路拎番屋企𠮶只香味真系令人垂涎欲滴kekee · 辣炒年糕🍡只酱系韩式𠮶只💕微辣滋味 有埋鱼糕片🤭系年糕可以再烟韧啲· 鱼糕串(4串)缩细咗嘅鱼糕串好可爱😍反而无咁厚重唔会食到济哂 似模似样折到风琴式黎串!!· 泡菜猪肉饭可以浅尝到家乡嘅腩肉唔错🤤虽然得𠮶几块 但几钟意呢度嘅味道都偏正宗唔系hea整😂珍珠米饭粒又Chewy~· 香滑薯蓉🥔好正咁唔少烟肉粒舖
。。。🦔
炸鸡腿肉 $168/有骨炸鸡 $188
跟 小食×2、迷你饭×2、饮品×2
· 辣炒年糕🍡
只酱系韩式𠮶只💕微辣滋味 有埋鱼糕片🤭系年糕可以再烟韧啲
· 鱼糕串(4串)
· 泡菜猪肉饭
· 香滑薯蓉🥔
好正咁唔少烟肉粒舖面 薯蓉so creamyyy 捞埋食正!