2023-09-11 458 浏览
前排谂住系屯市食野,但实在要等好耐,所以同朋友周围行,谂住去远少少行下再揾野食,见到依间餐厅望落唔错仲有位所以试下烤羊肉卷唔系成日食羊,因为自己唔识煮,身边嘅朋友又唔多食羊,变左出街食都系猪牛鸡,不过印度野就要试下羊成个羊肉卷好重香料味,唔系人人都爱到,食第一啖觉得少少怪,不过后尾都ok,羊肉份量都多,去到底部都仲有,仲有好多配料,一条两个人分刚刚好墨鱼汁意粉一向都唔好墨鱼汁的东西,一来样子唔讨好,二样惊会腥,不过朋友最后叫左,所以都一齐试下有8只虾,食落比较淡味,不过墨鱼汁味可以补偿番,墨鱼汁几creamy,但食多几啖开始觉得愈尼愈重口味,要饮多几啖水……意粉软硬适中,仲带有少少口感,值得一赞

烤羊肉卷

墨鱼汁意粉
意粉软硬适中,仲带有少少口感,值得一赞