餐厅: 壽司達人
资讯:

2018-11-21 643 浏览
一放假就训到太阳落山先起身但等到晚餐先食又饿得滞左谂右谂都系拣反港女至爱既寿司食几件顶顶肚先😛华都呢度大把野食,粥粉面饭小食店一应俱全。以前读书时期都系系呢度搞掂个午餐,平靓正!散叫寿司我知套餐系抵食,但就规限住我想食既款式,所以都系散叫,想食乜就叫乜。每件寿司都系几蚊都十几蚊,唔算贵。上到枱有惊喜添啦!啲刺身有光泽,当然唔可以同高级餐厅比,新鲜都乜乜乜,但绝对唔差,对得住个价钱先👍🏻 寿司饭都唔会话干净净,硬骨骨甘。肥仔男友明明话食左野,明明话陪我食少少甘,明明话好饱,但。。。但唔知点解佢叫左个饭黎食🤔无厄你,套餐真系好抵食。$62有咖哩吉猪饭,配小食,寿司同炸物,真。抵食夹大件。个饭热辣辣,黎到仲岀紧烟。炸物新鲜炸起,脆卜卜。反而跟餐寿司逊色左啲,睇图唔系呢四款,果然图片只供参考😂😂吉列蚝食哂成个饭依然甘脆甘热。蚝就一般放题级广岛蚝,不过胜左够热够脆,小店黎讲算系一百分💯最后埋单俾肥仔男友话我个几旧寿司仲贵过佢个餐。点有得甘比家,刺身加旧饭梗系贵过你吉猪加热饭家啦😤😤
一放假就训到太阳落山先起身
但等到晚餐先食又饿得滞