2023-08-24 74 浏览
高汤云吞❤汤底清甜唔死咸,云吞皮好薄好嫩滑,个馅系纯猪肉,但食起黎好烟un好弹口,一D都唔鞋口,但又唔会话好重肥猪肉味同口感,所以食起黎一粒接一粒,虽然细细粒,但食多几粒都饱饱地,2个人share岩岩好!😉招牌蒸饺❤另一个招牌菜,呢只饺皮较有质感,但食起黎系好有口感,唔会觉好硬好厚,而且师傅包饺既手法,上面一接接,所以咬起黎好实在。个馅系捞左猪肉 韭菜 葱花 红萝卜等配料,食起黎好满足,仲唔会觉得好heavy!😎黄焖鸡👅呢个如果有碗饭捞埋食就更好,虽然唔算好多鸡,但鸡肉好入味,咸咸甜甜,肉质都唔鞋口,而且仲有D菜系底浸住D酱汁,送饭一流~☺香烤鸡腿😎一黎到已经觉得好香,size一个人食岩岩好,鸡皮烤得香脆,成只鸡腿会较为干身小小,但系小食黎讲,系好惹味😆水煮鱼片 (大) ❤汤底系老坛酸菜小辣,鱼片鲜甜冇骨,如果份量可以再多小小就更好,汤底够酸辣,夹埋D菜食,唔该黎多碗白饭🤫猪肝汤面❤麻辣味小辣 中意重口味既必试! 唔会太辣好香麻味,而且猪肝系有轻煎过,所以食起黎好香口,再加埋其他配料,同弹牙既面条,好满足!🥰