2018-01-08
讲明先,以下食评非专业!点解咁讲?因为我系怀住一颗就价钱而着量比分既真诚的心去食同去写既,所以系有少少bias咖。。。饮野系自助既,要coffee tea or soft drinks可以加$12无限添加,但一加就要全枱加,小朋友就只系$8,水就免费既。要叫野食就按钟啦!举手无用咖!叫左两个pizza,两个pasta,两份小食,一份肉。水牛芝士pizzapizza皮唔厚,大量芝士又拉芝咁,芝士味道比较淡,但同蕃茄酱好夹,个人觉得已经几好食。辣肉肠pizza基本上系头先个pizza少左水牛芝士加返肠仔落去。唔系传统我想像中既辣肉肠,但佢又真系辣辣地既肠仔㖞 好似阿b系cooking class既制成品咁,都okay既,唔系特别好食,但都香口,可以一战。温泉蛋烟肉卡邦尼意粉唔记得影相。只蛋真系好流心既,但个烟肉好健康,一d都唔烟,个肉又唔肥,仲好嫩,另一种食法啦。唔算creamy但唔干既,okay!白汁芝士鸡肉大通粉个盘好保暖,由头食到尾都仲热。好多汁,但个芝士同白汁分离左,芝士有芝士焗到香一香,小小脆,白汁系下面流,唔系好浓,水水地,但相对上无咁腻住,可以食多两啖。可惜通粉份量少,鸡就更
叫左两个pizza,两个pasta,两份小食,一份肉。
水牛芝士pizza
辣肉肠pizza
温泉蛋烟肉卡邦尼意粉
白汁芝士鸡肉大通粉
个盘好保暖,由头食到尾都仲热。好多汁,但个芝士同白汁分离左,芝士有芝士焗到香一香,小小脆,白汁系下面流,唔系好浓,水水地,但相对上无咁腻住,可以食多两啖。可惜通粉份量少,鸡就更少
小食鸡翼同三文鱼
相比之下我比较推介鸡翼,甜甜地,好开胃。三文鱼橙到有少少惊
最后上既羊扒
不得了!好多油,吓亲小弟。油多到薯条吸晒d油,淋啤啤。羊架都香既,不过见到堆油,如果注重健康既就唔推介啦。
总结,平系几平既,如果要食既pizza真系首推,意大利饭睇餐牌都几靓,看似好食,都真系穷人恩物黎既。