2019-02-06 325 浏览
呢间日式定食原来系非常之抵食佢嘅价钱平民,而且份量又合理,仲有非常之多嘅选择:有熟食、又有鱼生饭。我哋叫咗几个餐,先嗌咗双盛,原来双盛系有乌冬,亦有鸡扒饭,份量都唔少,两碗细细碗,食食下其实都好够饱最抵系加15蚊可配面豉汤及蒸蛋,非常抵食。我仲叫咗牛肉锅乌冬分量都够多,而且味道都唔错, 配料都多,有金菇、狮子狗、冬菇等,其实呢个价钱性价比真系算好高。当然唔可以expect佢哋啲食物系超水准,但系都算唔错。另外海景丼,鱼生份量都好,多虽然价钱好平,但系仍然都保持一定分量,真系非常亲民及抵食,适合街坊食。我哋另外仲嗌咗花枝丸,花枝丸呢个我觉得好食,炸得香脆,而且具有台式风味。总括嚟讲食物质素ok, 呢个价钱讲价比真系好高而且非常抵食
呢间日式定食原来系非常之抵食
最抵系加15蚊可配面豉汤及蒸蛋,非常抵食。
双盛,花枝丸及牛肉锅乌冬

牛肉锅乌冬

海景丼

总括嚟讲食物质素ok, 呢个价钱讲价比真系好高而且非常抵食
双盛,花枝丸及牛肉锅乌冬
牛肉锅乌冬