2019-08-07 205 浏览
搬左入元朗住一段时间,啲人话好多好野食,但食来食去都系𠮶几间,开始有啲闷。有日经过呢间系西餐小店,唔系好大间,但几舒服,佢个menu唔系好贵,所以我同男朋友决定一战!入到去试左佢个汤、意粉、burger同朱古力!佢个汤好饮呀!🙈🙈系有少少松露嘅香,食得到嘅菇!好饮!佢杯mint朱古力都系好出色架!有阵阵嘅mint同好浓郁嘅朱古力味!好正🍫🍫之后系炒蚬意粉😇平时超钟意食炒意,因为佢无sauce都可以好香好入味,系好神奇!所以自己都会煮。呢个炒蚬意粉无砂有鲜味,有少少olive oil, 好香!都系好不错!😎😎最后系burger🍔佢个都系诚意系列,唔系汉堡扒,都几juicy! 如果个包可以无咁干就perfect啦!简单黎讲,呢个价值呢个质素,很不错!😋

入到去试左佢个汤、意粉、burger同朱古力!
佢个汤好饮呀!🙈🙈系有少少松露嘅香,食得到嘅菇!好饮!
简单黎讲,呢个价值呢个质素,很不错!😋
  • 蘑菇汤