2019-12-12 1476 浏览
食得多贵野银包越黎越轻💸😭但又放唔低对牛扒嘅执念🤣🤣所以今日就黎开发一下堪称穷人恩物嘅平价牛扒屋!平时呢间餐厅一到7点就会好多人系门口排队,所以我特登早少少去食🥰成功避开人群,直接入去坐~最平嘅牛扒只要$76!超级抵!而且加$33就可以自选3款野食/野饮配做一个set! 好啱冇咩钱但又想食好啲食多啲野嘅人🥰今次我就试$86 嘅200g纽西兰西冷牛扒💕再加$33 配意粉,汤同冻柠茶🤤同平时扒房可以自己拣temperature 唔同,职员会default三四成熟,因为佢系铁板上,所以一路食佢会再熟啲~一上枱我就哗一声,超丰富!一百蚊多啲就可以食到真系好抵!是日餐汤系忌廉栗米汤,我一开始仲以为系罐头汤🤣🤣点知一入口超creamy!!口感好丰富,每啖嘅汤都会fill 哂你个口,好满足!而牛扒就有少少失望🙈虽然用铁板上热辣辣好好食,但唔知系咪因为餐厅冷气开得大,好快就冻咗🤭而且牛扒比较多筋,到最后因为铁板仲会变到好熟,食落就会减分。但牛扒上嘅牛油除咗美观🤣仲帮牛扒调味,好好食!中途影嘅样~牛扒仲系三分熟嘅时候整体黎讲,Cow Bean 的确系穷人恩物💕但相对而言牛扒的质素就冇咁高。不过性价比的确

中途影嘅样~牛扒仲系三分熟嘅时候

纽西兰西冷牛扒

整体黎讲,Cow Bean 的确系穷人恩物💕但相对而言牛扒的质素就冇咁高。不过性价比的确高,大家都不妨一试🥰