招聘中
最高可达 $18,000
月薪 (面议)
最高可达 $18,000
月薪
餐厅: Délifrance (愉景新城)
资讯:

2024-03-26 105 浏览
已经有好几年无帮衬过Delifrance啦,最近搬左出黎住,再屋企人煮饭就梗系要出街揾又平又抵食嘅餐厅啦。行过Delifrance发觉原来佢地menu都唔算好贵,二人餐重几抵食添! 又有汤又有主菜包埋甜品嘢饮都唔洗$200,重要唔系细细份,真系食得饱人,性价比几高!是日餐汤 - 蕃茄忌廉汤 其实我都几惊饮蕃茄汤,因为我好僧食蕃茄,但佢呢个汤好creamy好滑,唔系煲得好酸我又接受到㖞!跟汤送埋嘅餐包都几好食。红酒烩牛尾意粉 啲牛尾都几多,食晒啲意粉都重未食得晒啲牛。红酒汁好香,一啖接一啖好惹味。香蒜海鲜意粉超浓香蒜味,佢系香到食完之后重有阵香蒜味系个口到,中意食蒜嘅人真系唔好错过!有超多蚬肉无沙嘅,果两只虾都几大只都煮得好弹牙,意粉系我中意嘅口感,有啲弹牙嘅口感唔错。迷你雪榚牛角酥一人一件唔会太大件,牛角酥脆卜卜超好味!加埋雪榚好邪恶,为呢一餐划上完美嘅句号!冻芒果热情果梳打男友话呢杯芒果同热情果味好浓,加左梳打超解暑,劲适合而家开始热嘅天气!柠檬蜜柠檬加蜜糖真系好润喉解腻,亦都唔会好甜,食完雪榚之后饮佢都无违和,好正。口痕试埋佢个鸡脾仔,细细只唔会好漏,连啲骨都入味,差啲想连骨都食埋

是日餐汤 - 蕃茄忌廉汤
红酒烩牛尾意粉
香蒜海鲜意粉
迷你雪榚牛角酥
冻芒果热情果梳打
柠檬蜜
口痕试埋佢个鸡脾仔,细细只唔会好漏,连啲骨都入味,差啲想连骨都食埋。

又揾到一间平靓正食堂啦,自己煮又要洗又要切,计落每人唔洗$100真系好抵。
2024-03-22