2021-03-08 711 浏览
呢间铺卖既上海菜未必齐全但佢林立屯门好多年 系我由细食到大既街坊小店😂环境同装修虽然麻麻地但价钱够晒贴地 份量又足 星期六日好多人叫外卖 做到店员无停手但佢地服务态度仍然都好好👍🏻🥢 酸辣云吞面 $36酸辣汤配料几足 有木耳丝 猪皮 猪红 豆腐 微酸微辣 天气冻冻地食好暖胃~仲有五粒云吞 肉质比起平时食开既硬身少少 菜肉微辣好似食到类似胡椒味🥢 上海排骨菜饭 $34呢款真系我食足咁多年!之前买亲外卖都劲大盒!菜饭装满成个饭盒 女仔既话真系可以分两次食!堂食份量依旧多 上海排骨又系劲脆口 加埋辣椒酱仲好食 不过都几多油下 但呢个价钱真系够晒贴地.. 出面连锁餐厅卖盒饭多数都$40起啦🥢 糖醋排骨菜饭 $34骨同肉好易分离 唔洗点用力咬 不过无乜汁🥢 热豆浆 $8无糖要自己加糖 岩晒平时唔系点饮甜既人🥢 冻豆浆 $8饮到底有d豆渣 不过呢个甜度几岩我跟住再叫多个外卖 4个人食$200都唔洗 抵到爆 不过如果想食丰富既上海菜呢间未必适合 但如果想食平又唔想食茶记可以一试😂😂😂

🥢 酸辣云吞面 $36

🥢 上海排骨菜饭 $34