2019-04-30
Fifty fifty长沙湾有好多未被发掘嘅美食~今晚想食好啲,提议试下呢间西餐厅。🥰觉得做左个啱嘅决定😋.鹅肝多士我地share左一份鹅肝多士,几大份,鹅肝好正,大旧无渣,煎得好香脆!咬落先尝到外皮嘅香脆,然后入口即溶,鹅肝嘅油脂慢慢滑入口腔😍😇另有配黑醋汁,更显鹅肝嘅鲜甜,系天堂嘅味道。😇黑松露薯条黑松露酱应该系自家制~同其他嘢食一样,呢道嘅食物份量都偏多,朋友食唔停👍🏻炭烧猪鞍架配苹果蓉猪鞍扒大块又厚身,煎得啱啱好唔会过熟或过生,肉质好软熟,咬落多汁唔系好需要不断咀嚼😀味道方面煎得好香好重肉味,系高水准嘅猪鞍扒! 猪鞍扒仲配了甜甜嘅苹果蓉中和猪嘅咸香味,仲配有薯蓉,唔怕唔够饱😋主菜只要加$20就有upgrade做set,会有汤+饮品+甜品😇汤系海鲜杂菜汤,海鲜忌廉汤配好丰富嘅杂菜。甜品系自家制朱古力薄荷奶冻,朱古力味好浓郁,中间带微微薄荷味,几特别😋😋成餐好丰富又唔贵,值得一试!
鹅肝多士
黑松露薯条
炭烧猪鞍架配苹果蓉
😋成餐好丰富又唔贵,值得一试!