平民高级西餐✨ 生生社企餐厅😎晚饭时间行行下湾仔街市果头,发现左个特别餐牌,盲中中就入左去,入去又要搭lift,又要九曲十三弯,好似劲高级咁,用云石设计既装修几靓,豪宅入面既食肆果然零舍唔同。😆😆 行行下见到介绍牌,发现原来依间系社企,一间更生人士既餐厅。点餐既时候,侍应既态度劲好,好到有少少夸张,而且间餐厅太隐蔽,全场得我地依枱客,好似包场咁哈哈。 😂😂 点左2个set dinner ,个肉眼扒配薯菜7成熟有酒店水准,肉汁够多,个酱汁同块扒好夹❤️,卖相吸引。三文鱼扒煎得几香口,份量够多劲大块,但系意粉就干左少少。汤就龙虾汤比较浓味,唔适合我依种清淡人士,反正周打鱼汤味道岩岩好,香口但饮完就济济地。🤔🤔 整体上以花x 餐厅价钱竟然食出酒店水准,物超所值。服务系好客,小编都比较爱饮水,饮十次佢斟十次,速度好快。(可能只系因为得我地一枱客)XDD加分位系依间餐厅好有意义,帮助社会上有需要人士,比钱都比得心甘情愿。💕 为食指数:8/10推介程度: 8/10打卡指数: 9/10性价比: 8/10
平民高级西餐✨ 生生社企餐厅😎

💕 为食指数:8/10