餐厅: 四哥車仔麵
资讯:

2021-08-12 95 浏览
好耐都冇嚟过呢边,有地铁过嚟真系方便咗好多,听附近既人讲呢间新开冇几耐又平靓正几好食就试下佢先😁环境新净,服务员态度好好,家庭式既感觉,好舒服😌见到佢除左车仔面都好多选择,可以试好多唔同既野🤩车仔面🍜牛腩汁配薯粉(炸鸡翼,鸭肾,猪红)猪红超入味😍鸭肾好脆口,份量又多🥰炸鸡翼炸到岩岩好😋个汤底连我朋友都赞👍🏻饮得出个汤底熬咗好耐,心机之作🤭车仔面🍜牛腩汁+秘制辣汁配乌冬🍜(猪颈肉,猪红)猪红真系必点✅冇得输架!猪颈肉外脆内嫩,仲要厚切比我🤩足料!不过小辣稍微有点辣,唔系好食得辣嘅人就慎点😆川味口水鸡🐓酱汁酸酸地咸咸地,又开胃又够味,仲要好滑👍🏻我地连啲青瓜丝都食哂就知有几出色喇😆饮品:除左啲基本野饮之外仲有特饮,最开心系有自家制既柠檬薏米水同五花茶,健康之选💋
环境新净,服务员态度好好,家庭式既感觉,好舒服😌
见到佢除左车仔面都好多选择,可以试好多唔同既野🤩

车仔面🍜牛腩汁配薯粉
(炸鸡翼,鸭肾,猪红)

车仔面🍜牛腩汁+秘制辣汁配乌冬🍜
(猪颈肉,猪红)

川味口水鸡🐓