2016-11-16 3851 浏览
星期五晚shopping shop到过了时,, 又赶下场,, 便与友人就近揾间食~~~行到名店坊见呢间大家都未试过便坐下~~坐底先知原来系mr steak 的group,,, 价钱喺名店坊地段讲算系好平~~steak burger,,, okay 正常的burger,,, 当然你不能和对面的burgeroom 相比~~只是没有令你觉得好难吃~ 一般的牛扒和burger bread,, 即你喺屋企整完都会十份难食果种,,惊喜当然欠奉~友人和我都觉得这块steak 整臭左mr steak 个朵,,,价钱虽然相对平宜,, 但这块牛扒不够热都算,,, 占近80%都系筋,,基本上完全系咬唔开.....真系唔知佢想点...相对之下,,, 有个burger 食都算系唔错...友人都无乜食个牛扒添....唉...其实情愿佢收返正常mr steak 价钱,, 比返啲入流的食材我地消费者~
便与友人就近揾间食~~~

行到名店坊见呢间大家都未试过便坐下~~

惊喜当然欠奉~

2016-11-04